GRATIS Proefles? Neem vrijblijvend contact op!

Wie zijn wij

Eigenaren Yvonne op den Brouw en Ruurd Halverhout.

In 2019 zijn wij begonnen aan een geweldig avontuur aan de Molenweer 2 te Wateringen. Sinds 1 april 2023 werken we samen met Fysiotherapie Wateringen in de nieuwe studio aan de Dorpskade 1 in Wateringen, waar we weer een geweldig avontuur aan zijn gegaan! 

Onze visie is dat sport en beweging leuk én aantrekkelijk zou moeten zijn en dat vooral ook moet blijven voor zowel de beginnende als gevorderde sporter.

Beide zijn wij begonnen met werken in de sportschool. Tijdens deze jaren van begeleiding geven hebben wij veel (mensen)kennis opgedaan, prikkelen wij graag mensen, geven wij je de aandacht die je verdient en stimuleren wij mensen om te blijven komen.

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, en hebben we inmiddels geweldige hulp en steun van een super enthousiast team van trainers, die allemaal staan te popelen om jou door de training heen te helpen… En lukt het even niet? Dan motiveren en stimuleren wij je weer om te blijven doen waar jij goed in bent, maar ook verbeterd in de dingen waar je net even iets minder goed in bent! 

Hoe doen wij dat dan? Wij bieden sport en beweging gevarieerd en leuk aan. Dit motiveert en houdt je het WEL vol.. 

Kunnen wij jou ook helpen…? Of wil je gewoon weer eens een nieuwe stimulans krijgen..?

Ruurd Halverhout

Eigenaar | Personal Trainer

Yvonne op den Brouw

Eigenaar | Personal Trainer

Ruben Schelbert


Personal Trainer
Groepstrainingen

Djordy Franken


Groepstrainingen | Personal Trainer

Teun Stallinga


Groepstrainingen