GRATIS Proefles? Neem vrijblijvend contact op!

Waarom zou ik voor persoonlijke begeleiding kiezen?

Personal Training is een service die wordt aangeboden door onze fitnesstrainers, die opgeleid zijn tot Personal Trainer en één-op-één werken met individuen om hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Wij hebben als trainers al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van persoonlijke training en coaching, maar ook groepsbegeleiding, waarbij het individu voorop staat!

Personal Training is een aanpasbare vorm van training die gericht is op de specifieke behoeften en doelen van het individu. Tijdens persoonlijke trainingssessies creëren wij een trainingsprogramma op maat van het fitnessniveau waar jij je op dat moment bevindt, de voorkeuren en doelen van het individu. Wij bieden ook begeleiding en motivatie aan onze cliënten, volgen hun voortgang en helpen hen hun routines aan te passen indien nodig.

Personal training kan voordelig zijn voor individuen van alle fitnessniveaus, van beginners tot ervaren atleten. Het is een uitstekende manier om gepersonaliseerde aandacht en deskundige begeleiding te krijgen terwijl je werkt aan het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn. Dus als je op zoek bent naar een manier om je fitness naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan om samen te werken met een van onze trainers om effectief met de gezondheid aan de slag te gaan! 

Tarieven

Hieronder staan onze personal training tarieven, waarbij het trainings uurtarief van toepassing is. 

In overleg en na het intake gesprek bekijken we samen voor hoe lang we de Personal Training periode zullen inplannen. Alles is, in overleg met elkaar, aan te passen naar jouw persoonlijke wensen en  omstandigheden!

1 op 1 Personal Training

45
  • Individuele training en begeleiding om optimaal aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelstellingen
  • Training van maximaal 60 minuten

1 op 2 Personal Training

65
  • Samen met een familielid, je partner of een vriend/vriendin is het leuker en effectiever! Extra stimulans en motivatie als je samen traint!
  • Je verdeelt de prijs!

INTAKE GESPREK

0
  • Fijne kennismaking met koffie of thee
  • Een nulmeting bepaalt waar we samen kunnen beginnen
  • Proeftraining is inbegrepen