GRATIS Proefles? Neem vrijblijvend contact op!

Aan de Dorpskade 1 te Wateringen.

Yvonne en Ruurd zijn de eigenaren. Samen met Ruben, Teun en Djordy vormen zij het team van Sport Performance Wateringen!

Personal Training is 1 van onze specialiteiten! Na een 1 op 1 intake, en een nulmeting en proeftraining bekijken we samen hoe we jouw doelstelling het beste kunnen bereiken.

Om de aandacht en kwaliteit te behouden trainen we altijd met maximaal 8 deelnemers in een groep.

Een Small Group training duurt altijd zo’n 45 minuten.

Jazeker! Afhankelijk van het abonnement of welk type rittenkaart bepaal jij zelf aan welke training en op welke tijd je jezelf aanmeld en deelneemt.

Nee zeker niet, het abonnement is te allen tijde opzegbaar, houdt wel rekening met een maandje opzegtermijn. 

Voedingsadvies geven we voornamelijk wanneer je ervoor kiest om Personal Training te doen, omdat dit persoonlijk is en goed gecontroleerd kan worden. Wil je alsnog persoonlijk advies op het gebied van voeding, dan kan dat altijd in samenspraak met 1 van ons en plannen we gezamenlijk in.

Jazeker! En willen dit graag uitbreiden tot een volwaardiger pakket; denk aan sport en beweging, maar ook voeding en vitaliteit op de werkvloer! 

Er zijn direct aan het gebouw 3 parkeerplaatsen van ons gelegen. In de omgeving en rondom het pand is verder voldoende parkeergelegenheid voor de auto. De fiets kan direct naast de ingang neergezet worden!